Mehmet Nuri ÖZLER - Okul Müdürü

Mehmet Nuri ÖZLER - Okul Müdürü

Özgeçmiş

Ekim 1964 yılında Muğla Yatağan İlçesi Şeref Köyünde doğdu, İlkokulu köyünde, ortaokul ve liseyi Yatağan Lisesinde tamamladı. Burdur Eğitim Fakültesini bitirdikten sonra ilk öğretmenlik tecrübesini 19 Eylül 1987 tarihinde sınıf öğretmeni olarak başladığı Yatağan İlçesi Bağyaka köyünde yaşadı.

1989 yılında Kahramanmaraş İli Kısıklı Köyü ilkokuluna öğretmen olarak atandı. Sırası ile Karabük İli Sarılarsonya Köyü ilkokulu müdür yetkili öğretmen, Çankırı İli Kahyalı Köyü ilköğretim okulunda öğretmen , Çankırı ili Şabanözü İlçesi Gümerdiğin İlköğretim okulunda müdür , Muğla ili Yatağan İlçesi Köklük Köyü İlkokulunda müdür yetkili öğretmen, Yatağan İlçesi Cumhuriyet İlköğretim Okulunda öğretmen, Yatağan Halk Eğitimi Merkezinde müdür, Muğla Kavaklıdere İlçesi Halk Eğitimi Merkezinde müdür, Milas İliçesi Cumhuriyet İlköğretim okulunda müdür,Milas İlçesi Cumhuriyet İlk/Ortaokulunda  müdür olarak görev yaptı. 05.07.2019 tarihinden bu yana Yatağan İlçesi Kıbrıs  Okulu müdürü olarak çalışmaktadır.

Okul müdürlüğü görevini 11.10.1991 yılında müdür yetkili öğretmen olarak başlayan M. Nuri Özler, 31 yıldan bu yana çeşitli okul ve kurumlarda idareci olarak çalışmaktadır.

(252) 572 5118 Eposta