Kıbrıs İlkokulu

Vizyon: *Eğitim ile birlikte öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği, *Hem öğretenlerin hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanıldığı, *Tedarikçilerle karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluşturulduğu, *Herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, *Verilen hizmetlerin sonucunda tüm paydaşların memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği bir okul olmaktır.

Misyon: Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda; *Bütün öğrencilerimizin Eğitim ve öğretim çalışmalarında Öğretmen,öğrenci ve veli işbirliği ile “Öğrenmeyi Öğrenmelerini” sağlamaktır, *Öğrencilerimizin yetenekleri/kapasiteleri ölçüsünde bilgili, becerili ve kendine güvenen, milli ve manevi değerlerini benimsemiş bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, *Öğrencilerimize 21. Yüzyılın gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:30 - 12:00 13:30 - 15:00
Servis Bilgisi: ÖZEL SERVİS ÇALIŞIR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 252 572 5118

WEB - https://yatagankibrisio.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Necati ÖZDEMİR Caddesi No4 Yatağan / MUĞLA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Necati ÖZDEMİR Caddesi No:4 Yatağan / MUĞLA

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Necati ÖZDEMİR Caddesi No4 Yatağan / MUĞLA

Ulaşım Yürüme mesafesi.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl Merkezine 26 Km. uzaklıktaki Yatağan İlçe merkezindedir.